(hoofdgerechten - vlees)

Tournedos Roquefort 17,90
Gevulde biefstuk van de haas met Roquefort kaas in een fijne saus    
Filet de Boeuf Stroganoff 17,90
Filet van Ossenhaas bedekt met stroganoffsaus    
Steak au Poivre 17,90
Biefstuk van de haas met gestampte peperkorrels en crème fraîche, geflambeerd met cognac    
Filet de Porc Royal 16,90
Varkenshaasje in boter, gesauteerd met banaan en ananas in een roomsaus    
Cocq au Vin 16,90
De beroemde Franse gestoofde kip in rode wijn met spekjes, zilveruitjes en champignons    
Filet d'Agneau au Miel 16,90
Lamsfilet in boter gesauteerd en bedekt met overheerlijke honing-tijmsaus    
Carré d'Agneau au Vin Rouge 18,90
Klassieke Franse lamscarré met rodewijnsaus    
Emincé de Volaille Coloniale 16,90
Gebakken reepjes kipfilet en tongfilet in een zachte cocktailsaus met meloen en banaan    
Filet d'Agneau au Fromage 18,90
Lamshaas, gevuld met roomkaas en aubergine met honing-tijmsaus    
 
Al onze gerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en pommes frites.