(hoofdgerechten - vlees)
Tournedos Roquefort | € | 18,90 |
Gevulde biefstuk van de haas met Roquefort kaas in een fijne saus | ||
Filet de Boeuf Stroganoff | € | 18,90 |
Filet van Ossenhaas bedekt met stroganoffsaus | ||
Steak au Poivre | € | 18,90 |
Biefstuk van de haas met gestampte peperkorrels en crème fraîche, geflambeerd met cognac | ||
Filet de Porc Royal | € | 16,90 |
Varkenshaasje in boter, gesauteerd met banaan en ananas in een roomsaus | ||
Cocq au Vin | € | 16,90 |
De beroemde Franse gestoofde kip in rode wijn met spekjes, zilveruitjes en champignons | ||
Filet d'Agneau au Miel | € | 17,90 |
Lamsfilet in boter gesauteerd en bedekt met overheerlijke honing-tijmsaus | ||
Carré d'Agneau au Vin Rouge | € | 18,90 |
Klassieke Franse lamscarré met rodewijnsaus | ||
Emincé de Volaille Coloniale | € | 16,90 |
Gebakken reepjes kipfilet en tongfilet in een zachte cocktailsaus met meloen en banaan | ||
Filet d'Agneau au Fromage | € | 18,90 |
Lamshaas, gevuld met roomkaas en aubergine met honing-tijmsaus |
Al onze gerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en pommes frites.