(hoofdgerechten - vlees)*

Tournedos Roquefort 22,90
Gevulde biefstuk van de haas met Roquefort kaas in een fijne saus    
Filet de Boeuf Stroganoff 22,90
Filet van Ossenhaas bedekt met stroganoffsaus    
Steak au Poivre 22,90
Biefstuk van de haas met gestampte peperkorrels en crème fraîche, geflambeerd met cognac    
Jarret d'Agneau Braisé 21,90
Gestoofde lamsschenkel met abrikozen en groenten.    
Cocq au Vin 19,90
De beroemde Franse gestoofde kip in rode wijn met spekjes, zilveruitjes en champignons    
Filet d'Agneau au Miel 22,90
Lamsfilet in boter gesauteerd en bedekt met overheerlijke honing-tijmsaus    
Carré d'Agneau au Vin Rouge 22,90
Klassieke Franse lamscarré met rodewijnsaus    
     
Al onze gerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en pommes frites.
*Prijzen onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen.