(Keuzemenu - € 22,90 p.p.)

Voorgerechten
Salade au Fromage de Chèvre
Geitenkaas salade met schijfjes amandel en notendressing
of

Crêpes Farcies
Gevuld flensje met stukjes zalm, garnalen, ragout en tuinkruiden
of

Paté du Chef
Peperpâté van de chef met toast en marmelade
of

Soupes de Moules
Gebonden mosselsoep met crème fraîche en cognac

Hoofdgerechten
Filet de Porc au Poivre
Varkensoester bedekt met romige pepersaus, bestrooid met rozijnen en amandelen
of

Filet a`Agneau au Oin Rouge
Lamsfilet gebakken in boter, bedekt met rode wijnsaus geflambeerd met cognac
of

Magret de Canard
Eendenborstfilet in een overheerlijke zachte sinaasappelsaus
of

Filet de Saumon à la Moutarde
Zalmfilet met een zachte mosterdsaus

Nagerechten
Mousse au Chocolat
Huisgemaakte chocolademousse met slagroom en chocoladeschaafsel
of

Profiteroles au Chocolat
Gevulde soesjes met roomijs, slagroom en warme chocoladesaus
of

Bavarois
Bavarois van verse vruchten met een vruchtensaus
of

Poire au Caramel
Caramel peer met vanille ijs en slagroom

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, pommes frites en salade